Over Nymea

Ik ben Marlie op den Camp-Ruijl. Na het afronden van de post-hbo-opleiding Mantelzorgmakelaar ben ik in 2017 gestart als zelfstandig mantelzorgmakelaar onder de naam Nymea. Voorheen heb ik ruim 20 jaar als fysiotherapeute gewerkt.

Mijn passie en missie is mensen helpen. Als mantelzorgmakelaar informeer en ondersteun ik mantelzorgers. De mantelzorger wordt zo minder belast. Ik neem de regelzaken graag van ze over zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor hun naaste en ook nog tijd voor zichzelf overhouden.

Zorgen voor een ander is heel belangrijk voor mensen. Zij kunnen die zorg het best verlenen als zij gesteund worden door goed beleid. Daarom bied ik ook graag waar nodig ondersteuning bij het maken van beleid.

Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, helderheid en resultaatgerichtheid. Ik ga doelgericht op zoek naar antwoorden en oplossingen.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM). Daarnaast ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking (BCMB).

De ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik door bijscholing en intervisie. Mijn netwerk bestaat uit professionals, waarmee ik kennis en ervaringen kan delen.

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?  Wilt u meer informatie of een afspraak maken?  Bel 06 11 375 267 of neem contact op.